De Slotentechnologische ontwikkeling Beperkt Bedrijf van het Shenzhen Rood Blad

Hoofdproduct: Sloten voor opnamekabinetten, vullende kabinetten, kabinetten om kleren te veranderen, opslagkabinetten, de kabinetten van de kanonverzekerde bewaring, zeer belangrijke kabinetten, mobiele kabinetten, munitievakjes, veilige stortingsvakjes, hulpmiddelvakjes, krantenvakjes, veiligheidsvakjes, fiets enz. Slotcontrolemechanisme; Verschillende soorten voeding; Vervangstukken enz.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Over ons

Dienst

Certificaten
Van goede kwaliteit De Sloten van het kanonkabinet voor verkoop
Van goede kwaliteit De Sloten van het kanonkabinet voor verkoop
Klantenoverzichten
Het slot hy-J10 van shenzhen rood bladslot is werkelijk goed. elegante verschijning. Het is gebruikt in een groot aantal intelligente opslagkabinetten.

—— M. Ricardo Ferreira

Wij hebben met hongye verscheidene jaren gewerkt. Het is inderdaad een zeer goede elektronische slotfabriek binnen shenzhen, China.

—— M. Marcel Rijers

Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen Red Leaf Locks Technology Development Limited Corporation

1 2 3 4 5 6
Shenzhen Red Leaf Locks Technology Development Limited Corporation Shenzhen Red Leaf Locks Technology Development Limited Corporation Shenzhen Red Leaf Locks Technology Development Limited Corporation Shenzhen Red Leaf Locks Technology Development Limited Corporation Shenzhen Red Leaf Locks Technology Development Limited Corporation Shenzhen Red Leaf Locks Technology Development Limited Corporation
het produceren van afdeling 2 Stempelende afdeling De afdeling van het matrijzenafgietsel Montage afdeling het produceren van afdeling 1

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Rood Blad
Aantal werknemers : 800~1000
Jaarlijkse omzet : 1000000-5000000
Opgericht Jaar : 2005
Export pct : 60% - 70%

De bedrijfsbehoefte de „eerlijkheid en de integriteit eerst“ aan te hangen, hangt de innovatieideeën aan, die technologie leiden tot achtervolging van superieure kwaliteit en bevordert wetenschappelijke en technologische beschaving. Nu, zijn de producten uitgevoerd naar binnenlands en buitenlands, top 500 goedgekeurd door de ondernemingen van de wereld. Het is gebruikt door het Ministerie van openbare veiligheid, de Chinese bewapende politiemacht en de intelligente high-tech ondernemingen.

 

Sinds het begin van 2005, is de Rode industrie van Bladsloten altijd aan prima kwaliteit, efficiency, efficiencywaarden geweest, bevestig altijd professionele verantwoordelijkheid, bepleitend pragmatische innovatie, toewijding en teamgeest van het bepleiten voor het beheersconcept, hoogte - kwaliteitsproducten en de diensten voor het gebied van veiligheid, bescherming, intelligente systemen blijven verstrekken, en zal ernaar streven om het leven van mensen veiliger, geschikter en harmonischer te maken.

 

Opmerkingen:

1. de prijs is gebaseerd op FOB- Shenzhen

2. Betalingstermijn: T/T; Verzend de goederen na het ontvangen van de betaling;

3. De levertijd is 1 week op het ontvangstbewijs van de betaling;

4. Garantie: 24 maanden.

5. Gelieve te doen precies betaling als één van de volgende methode en de informatie zodat wij betaling kunnen met succes worden.

6. type van het verschepen: DHL/UPS/FEDEX of anderen.

 

Contactgegevens
Shenzhen Red Leaf Locks Technology Development Limited Corporation

Tel.: 86-0755-29960565-801

Fax: 86-0755-29960565-802

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)