De Slotentechnologische ontwikkeling Beperkt Bedrijf van het Shenzhen Rood Blad

Hoofdproduct: Sloten voor opnamekabinetten, vullende kabinetten, kabinetten om kleren te veranderen, opslagkabinetten, de kabinetten van de kanonverzekerde bewaring, zeer belangrijke kabinetten, mobiele kabinetten, munitievakjes, veilige stortingsvakjes, hulpmiddelvakjes, krantenvakjes, veiligheidsvakjes, fiets enz. Slotcontrolemechanisme; Verschillende soorten voeding; Vervangstukken enz.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Shenzhen Red Leaf Locks Technology Development Limited Corporation

Certificaten
Van goede kwaliteit De Sloten van het kanonkabinet voor verkoop
Van goede kwaliteit De Sloten van het kanonkabinet voor verkoop
Klantenoverzichten
Het slot hy-J10 van shenzhen rood bladslot is werkelijk goed. elegante verschijning. Het is gebruikt in een groot aantal intelligente opslagkabinetten.

—— M. Ricardo Ferreira

Wij hebben met hongye verscheidene jaren gewerkt. Het is inderdaad een zeer goede elektronische slotfabriek binnen shenzhen, China.

—— M. Marcel Rijers

Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen Red Leaf Locks Technology Development Limited Corporation

1 2 3 4 5 6
Shenzhen Red Leaf Locks Technology Development Limited Corporation Shenzhen Red Leaf Locks Technology Development Limited Corporation Shenzhen Red Leaf Locks Technology Development Limited Corporation Shenzhen Red Leaf Locks Technology Development Limited Corporation Shenzhen Red Leaf Locks Technology Development Limited Corporation Shenzhen Red Leaf Locks Technology Development Limited Corporation
het produceren van afdeling 2 Stempelende afdeling De afdeling van het matrijzenafgietsel Montage afdeling het produceren van afdeling 1

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Rood Blad
Aantal werknemers : 800~1000
Jaarlijkse omzet : 1000000-5000000
Opgericht Jaar : 2005
Export pct : 60% - 70%

Bedrijfprofiel

 

De Technologische ontwikkelingco. van het Hongyeslot, Ltd is samen uitvoerige ondernemingen in de producten van het kaartveiligheidssysteem met reserch, productie en verkoop. Het drijft de bredere ontwikkeling van de veiligheidsindustrie. Het bedrijf is geëngageerd aan ontwikkeling op lange termijn op het veiligheidsgebied en biedt de innovatieve producten met hoge veiligheid, stabiele kwaliteit aan, die slot van de veiligheids het elektrostop, micro- elektromagnetisch slot, anti-diefstal voorzittersslot, machtsslot bij lage temperatuur, uiterst dun multifunctioneel slot, deur-bescherming controlemechanisme, intensief (kabinets) controlemechanisme, tegelijkertijd, het surpports veilige, geschikte en snelle geautomatiseerde beheersoplossingen voor kantoormeubilair verwerkende industrie, bouwdecoratiecontractanten, de fabrikant van de roestvrij staalwerken, industriële en mijnondernemingen, banken en vertrouwelijke eenheden omvat om het leven van mensen te verrijken en het werkefficiency te verbeteren.

Ons principe is Eerlijkheid en integriteit. En wij hangen innovatieve ideeën aan, bevorderen leading-edge technologie, achtervolging de superieure kwaliteit, technologische beschaving bevordert. Onze producten zijn in het buitenland verkocht aan. Wij zijn in samenwerking met verscheidene belangrijke eenheden geweest, en het uiterst dunne multifunctionele slot is vrij populair onder klanten.

De Technologische ontwikkelingco. van het Hongyeslot, Ltd vergt altijd prima kwaliteit, prima voordelen, prima efficiency als waarden sinds 1998; en bevestigt de beroeps en de verantwoordelijkheden, bepleit pragmatisch en innovatie, achtervolgingen de geest van toewijding en groepen als beheersconcepten. Wij zullen de gemeenschap van veiligheidssysteem blijven voorzien van hoogte - kwaliteit en de diensten, en proberen om het leven van mensen veiliger, sneller en harmonischer te maken!

 

Contactgegevens
Shenzhen Red Leaf Locks Technology Development Limited Corporation

Tel.: 86-0755-29960565-801

Fax: 86-0755-29960565-802

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)